Kuinka voit voittaa vedonlyönnissä näillä 5 helpolla ohjeella

Ihminen on lyönyt vetoa varmasti niin kauan kun olemme urheilleet tai kilpailleet jostakin ja meillä on ollut jonkinlaista omaisuutta mitä laittaa panokseksi. Meillä suomalaisilla oli pitkään ainoa mahdollisuus Veikkaus ja se pelit, jotka olivat vielä muutama vuosi sitten paljon heikommat kuin nykyään.

Urheilu on samalla monipuolistunut, lajeja on tullut lisää. Vedonlyöjien ja operaattoreiden ohjelmistot ovat myös kehittyneet ja osa näistä ohjeista liittyy nimenomaan siihen puoleen.

Hyödynnä edut

Monet urheiluvedonlyöntiä välittävät operaattorit tarjoavat erilaisia asiakasetuja, ja jos kerta olet joka tapauksessa lyömässä vetoa niin kaikki parhaat vedonlyöntibonukset kannattaa luonnollisesti käyttää hyväkseen. Edut voivat olla aivan riihikuivaa rahaa ensimmäiseen vetoon tai jopa ensimmäinen veto riskittä, jos kerroin on jonkin rajan ylittävä, tarjoukset vaihtelevat, mutta ovat nimenomaan täysin hyödynnettävissä.

Valitse oma laji

Jos et aivan ammattilaiseksi vedonlyöjäksi ole alkamassa, on parasta valita yksi laji, jota seuraa enemmän tai jota tykkää katsella paikan päällä tai televisiosta. On hauskempaa seurata omaa suosikkilajia ja jännittävämmäksi sen tekee, jos siihen on asettanut muutaman euron vedon.

Jos sitten itsellä on parikin suosikkilajia, voi olla mahdollista, että vedonlyöntioperaattorit tarjoavat näihin lajeihin pelattavaa ympäri vuoden ja näin saat yhdistettyä lajiseurannan ja pienen jännityksen koko vuodeksi. Rahasummat, joita ajattelet laittaa vetoihin, on sitten täysin itsestäsi kiinni, mutta suosittelemme että vaikka pelaisit vain parilla eurolla, pidä kirjaa vedoistasi. Kirjaa kaikki pelisi, niin tappiot kuin voitotkin niin sinulla on koko ajan selkeä käsitys paljon harrastuksesi sinulle kustantaa tai kuinka paljon olet voitolla.

Selkeät suosikit eivät aina voita

Lajikirjo on laaja, mutta välillä vedonlyöntitoimistot tekevät selkeitä kerronvirheitä, koska heillä ei välttämättä ole kaikkea tietoa joko joukkueista tai vastakkain olevista urheilijoista, siksi on hyvä valita se oma laji ja pyrkiä tietämään siitä mahdollisimman paljon sekä historiantietoa että aivan uusimmat uutiset.

Pienillä 1,1-1,3 kertoimilla ei pitkälle pötkitä, mutta oikein valikoituna niistäkin löytyy pelattavia kohteita. Jos aikoo pelata useammin ja enemmän niin kannattaa opiskella alan termistöä ja mm. termit alikerroin ja ylikerroin, sekä niiden merkitys kannattaa opetella. Itse kertoimen ja todennäköisyyksien laskemiseen ei välttämättä kannata itse alkaa, jollei sitten lähde pelaamaan aktiivisesti useampaa kohdetta aina per viikko.

Älä tyydy yhteen operaattoriin

Jos oikeasti aiot voittaa jotain urheilusta, älä tyydy vain yhteen operaattoriin. Eri urheiluvetojen välittäjät laskevat kertoimensa eri lailla ja pienellä shoppailulla voit löytää läheltä paremmat kertoimet omaan kohteeseesi.

Normaalisti eri operaattorit laskevat itselleen noin 5% edun jokaiseen kohteeseen, mutta aina eivät vedonlyöntitoimistojen kertoimet vastaa todellisuutta, ja siinä on yksi voiton mahdollisuus.

Älä valitse kerralla liikaa kohteita

Useimmat vedonlyöntifirmat antavat pelaajan laittaa samaan peli lappuun useita pelejä, joilla sitten kokonaiskerroin nousee. Samalla vaan myös pelin osumisen todennäköisyys laskee. Tämän vuoksi pelaajana, joka haluaa voittaa, sinun pitäisi tyytyä yhteen kohteeseen kerrallaan.

Välillä kannattaa katsoa ohi suosikkien sellaisiin kohteisiin, jotka ovat vähemmän suosittuja, sillä niissä saattaa tulla enemmänkin kerroinasetteluun heittoja operaattorilta

Unohda omat tunteet

Omaa suosikkia ei kannata pelata, koska silloin ei ajattele useastikaan järjellä vaan tunteella. Vedonlyöntitoimistot ansaitsevat tällaisilla pelaajilla parhaat rahansa, sillä fanit pelaavat omaa joukkuettaan välillä liikaakin vain sen vuoksi, että he toivovat voittoa tilanteissa, missä sen todennäköisyydet ovat jo lähtökohtaisesti heikot.

Älä odota isoja voittoja vedonlyönnissä. Ammattilaiset, jotka käyttävät paljon aikaa tiedonkeräämiseen, analysointiin tai käyttävät erilaisia ohjelmistoja ansaitsevat yleensä aina vähän kerrallaan, mutta pelimäärät ovat korkeita. Tulos syntyy siis määrää kautta pienistä voitoista.

Vastaa