Perinteiset lajit

Urheiluvedonlyönti on yleisnimitys veikkauspeleille, joiden tulos määräytyy urheilutapahtuman, tavallisesti sen lopputuloksen, perusteella. Nykyaikana Euroopassa on kuitenkin vallannut pelimuoto, missä peleissä sijoitetaan panoksia pelinaikaisesti eli pelataan ns. livepelejä, jotka ovat ottelun ja tapahtuman aikaisia pelikohteita.

Perinteiset lajit joita seuraamme vaihtelevalla intensiteetillä:

  • jalkapallo
  • jääkiekko
  • koripallo
  • F1-kisat

Urheiluveikkauksella ja vedonlyönnillä tarkoitetaan tilannetta, jossa pelaaja ennustaa tietyn tapahtuman lopputulosta asettamalla sille jonkin panoksen. Uhkapeleistä puhuttaessa vedonlyönti, kuten pokerikin, voidaan luokitella taitopelien joukkoon. Toisin sanoen osaava pelaaja voi pitkässä juoksussa voittaa vedonlyönnistä.

Voitollinen vedonlyönti

Termi voittava vedonlyönti on yleistynyt paljon, mutta harva todella ymmärtää, mihin sillä tähdätään. Ammattimaisille vedonlyöjille urheiluvedonlyönti ei ole uhkapelaamista, eikä gamblaamista. Sen sijaan se on ennen kaikkea sijoitustoimintaa, millä pyritään tasaisen tuoton saavuttamiseen pitkällä aikavälillä.

Ymmärrä rajasi – käytä pelikassaa

Kaikkien vedonlyöjien, sekä uusien että vanhojen, tärkein oppi on hallita oma pelikassa. Älä ikinä pelaa liian isoilla panoksilla, mikäli sinulla ei ole siihen varaa. Älä myöskään lyö yksittäiseen kohteeseen liian suurta panosta, vaikka se tuntuisi kuinka ”varmalta” vedolta. Riskien ja kassanhallinta on kaikki kaikessa, kun tavoitellaan tuottoa pitkässä juoksussa.

Pidä kirjaa vedoistasi

Kirjanpito on veikkaajan toiseksi tärkein oppi. Pidä kirjaa vedoistasi alusta saakka, äläkä jätä mitään vetoja kirjaamatta ylös. Tarkkaile vetojesi osuvuutta pitkällä aikajänteellä (kuukausista useisiin vuosiin), jolloin saat parhaan kuvan siitä, kuinka olet vedonlyöjänä onnistunut.

Suosi single-kohteita

Moni aloitteleva vedonlyöjä haluaa paljon, heti ja välittömästi. Pelaamalla pitkiä rekkoja mahdollisuutesi osua voittoon ovat kuitenkin äärimmäisen pienet. Single-kohteilla saavutat pienempiä voittoja kerralla, mutta voittoja tulee useammin. Muista, että pienistä puroista kasvaa iso joki.

Lähde: https://veikkausbonukset.com/vedonlyonti